NLP liga

Prva vseslovenska plezalna liga

Otroška liga bo letos potekala v štirih rundah in sicer v Balvaniji, Frikšnu, na Verdu in Sceni. Otroci bodo tekmovali v dveh kategorijah:

  • 8 – 10 let 
  • 11 – 13 let

Na otroško ligo se lahko prijavijo vsi otroci z dopolnjenim 8 letom starosti do dopolnjenega 13 leta starosti. 

Prijave

Prijave potekajo preko maila info@nlpliga.si kamor starši/trenerji sporočijo ime in priimek otroka, spol in starost otroka. Prijavnino za posameznega otroka se vplača na dan dogodka in sicer v vrednosti 12 €. Mesta so omejena in se hitro zapolnijo, zato je pomembno spremljati kdaj se prijave odprejo. V kolikor so vsa mesta zasedena se lahko otroka uvrsti v čakalno vrsto in obvesti v primeru odpovedi. 

Točkovanje

Poteka enako kot pri običajni ligi. Otroci imajo na voljo cca. 30 balvanov in cca. 3 ure časa. Vsak preplezan balvan jim prinese 1000 točk/št. vzponov. Najboljši fant in punca v kategoriji, ki bosta prejela zbrala največ točk bosta zmagovalca runde. Prvi trije v kategoriji na vsaki rundi prejmejo tudi diplome. Na zadnji rundi se razglasi zmagovalce Otroške lige. Otroci imajo v sistemu scorecard.info svoje evente, v katere se morajo prijaviti pred začetkom tekmovanja. Tja bodo vpisovali svoje preplezane balvane.

Točkovanje bo potekalo preko spletne platforme https://www.scorecard.info/.  Tam b0 ustvarjen event NLP Liga 2.x in v njem bodo vse runde. Da bodo otroci svoje vzpone lahko vpisovali je potrebno ustvariti račun na scorecard.info, nato pa se v posamezen event registrirati. Pomembno je, da se izbere pravilna kategorija otroka.  Navodila o uporabi scorecarda najdete tu: klik 

Časovnica

[ 18. 12. ] 1. runda –  Balvanija (omejitev – 70 otrok)

[ 14. 1.  ] 2. runda – Frikšn (omejitev – 120 otrok)

[ 19. 2.  ] 4. runda –  Plezalni center Verd (omejitev – 140 otrok, otroci plezajo v dveh rundah (70 na eno))

[ 1. 4.  ] 6. runda –  Bolder Scena (omejitev – 120 otrok)  ODPOVEDANO!