NLP liga

Prva vseslovenska plezalna liga

Vpisovanje rezultatov poteka preko spletne platforme scorecard.info.

[!] Registracija v event na Scorecard platformi ne pomeni prijave na sodelovanje na rundi! Scorecard je le pripomoček za vpisovanje rezultatov! [!] 

Vpisovanje vaših vzponov poteka po naslednjem postopku:

  1. Ustvarite račun na strani Scorecard.info (v kolikor ste sodelovali že lani, račun že imate in ta korak izpustite, ter se na strani samo prijavite).
  2. Pri ‘Upcoming events’ najdete event NLP Liga 2.3 – ‘ime runde’. Dodani so tudi posebni eventi za otroke, na tistih rundah, kjer poteka otroška liga.
  3. V eventu kliknete gumb ‘Register to this event’. Izberete svojo kategorijo in svojo ekipo (! To ni stena na kateri tekmujete ampak stena ZA katero tekmujete – če največ plezate npr. na Bolder Sceni potem izberete Bolder Sceno (ali Balvanijo, Frikšn, Verd itd.)).
  4. Ko se event začne (takrat, ko se pričnejo kvalifikacije) se odpre tudi scorecard. Kliknete gumb Scorecard in označite katere balvane ste preplezali. Če ste balvan splezali v prvem poskusu označite flash attempt, saj vam ta prinese dodatne točke!

OTROCI:

Ker ima Scorecard starostno omejitev, je postopek za otroke malce drugačen:

  1. Otrok ustvari račun kot bi ga vsak. Ker bo starost mlajša od 16, vas bo na to stran opozorila in dodati bo treba skrbniški mail. To je lahko katerikoli mail, do katerega imate dostop (če ste starš potem vaš, če ste trener lahko svoj mail daste za vse varovance). Na ta mail boste prejeli sporočilo, v katerem morate potrditi, da dovoljujete izdelavo računa. Otroci, ki so na Ligi sodelovali že lani ta račun že imajo in se lahko samo prijavijo. Prosimo, da so imena resnična, saj drugače ne moremo razglasiti rezultatov (otroci ne tekmujejo na ime trenerja ali starša ampak na svoje!)
  2. Pri ‘Upcoming events’ najdete event NLP Liga 2.3 – ‘ime runde’ – OTROCI.
  3. V eventu kliknete gumb ‘Register to this event’. Izberte kategorijo v kateri otrok tekmuje.
  4. Ko se event začne (takrat ko se pričnejo kvalifikacije) se odpre tudi scorecard. Kliknete gumb Scorecard in označite katere balvane je otrok preplezal.

Grafični prikaz navodil najdete tu: klik