NLP liga

Prva vseslovenska plezalna liga

Varovanje in obdelava osebnih podatkov

Uvod

NLP Liga spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo varovala osebne podatke, ki jih zbira od vas. Ta pravilnik o zasebnosti pojasnjuje, kako zbiramo, uporabljamo, shranjujemo in varujemo vaše osebne podatke, ko obiščete naše spletno mesto www.nlpliga.si (v nadaljnjem besedilu: spletno mesto) ali uporabljate naše storitve.

Z uporabo našega spletnega mesta ali storitev se strinjate z zbiranjem in uporabo vaših osebnih podatkov v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti.

Upravljalec podatkov

Vaš upravljavec osebnih podatkov za spletno mesto je BS GROUP d.o.o, e-pošta: info@bolderscena.si. Vaše podatke obdelujemo v skladu z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Z ustreznimi ukrepi zagotavljamo, da nepooblaščene osebe nimajo dostopa do osebnih podatkov, varujemo njihovo zaupnost in celovitost ter preprečujemo njihovo izgubo ali nenamerno uničenje ves čas obdelave.

Kaj so osebni podatki?

Osebni podatki so informacije, ki vas lahko neposredno ali posredno identificirajo kot posameznika, pri čemer “posredno” pomeni v kombinaciji z drugimi informacijami, npr. vašim imenom, naslovom, e-poštnim naslovom, telefonsko številko ali posebnim identifikatorjem.
Podatki so večinoma v anonimizirani in združeni obliki nabora oseb in ne omogočajo identifikacije posameznega uporabnika ter nam služijo za splošno analitiko in identifikacijo vedenja uporabnikov za namene ponovnega usmerjanja.

Katere podatke zbiramo

Od vas zbiramo naslednje osebne podatke:

 • ime,
 • naslov,
 • spol,
 • e-poštni naslov,
 • telefonska številka,
 • naslov IP, vrsto brskalnika, podatke o napravi in vedenje pri brskanju,
 • demografske podatke in vaše interese.

Kako zbiramo vaše podatke

BS GROUP d.o.o zbira vaše osebne podatke na različne načine, da bi vam zagotovila najboljšo možno izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta in storitev. Tukaj je nekaj primerov, kako zbiramo vaše osebne podatke:

Neposredno od vas

Zbiramo osebne podatke, ki nam jih prostovoljno posredujete, ko se prijavite na naše novice, izpolnite kontaktni obrazec ali prijavnico ali sodelujete v anketah, natečajih ali promocijah.

Avtomatsko

Ko sodelujete z našim spletnim mestom, samodejno zbiramo določene vrste podatkov, kot so vaš naslov IP, vrsta brskalnika, podatki o napravi in obnašanje pri brskanju. Ti podatki se zbirajo z uporabo piškotkov in drugih tehnologij sledenja. Za več informacij o piškotkih in načinu upravljanja vaših nastavitev preberite našo “Politiko piškotkov”.

Iz virov tretjih oseb

Osebne podatke o vas lahko prejmemo iz virov tretjih oseb, kot so platforme družabnih medijev (ko sodelujete z našimi stranmi družabnih medijev) in ponudniki analitičnih storitev (ki nam pomagajo razumeti, kako uporabniki sodelujejo z našim spletnim mestom).

Nameni in razlogi za obdelavo podatkov

BS GROUP d.o.o zbira in obdeluje vaše osebne podatke na podlagi naslednjih pravnih podlag:

 • zakon in pogodbena razmerja,
 • privolitev in
 • zakonitega interesa.

Na podlagi privolitve bomo vaše osebne podatke uporabljali za namene, opredeljene v nadaljevanju, in v skladu z vašo izrecno privolitvijo. Zbiramo le toliko osebnih podatkov in le tiste osebne podatke, ki so potrebni za izpolnitev določenega namena, in sicer

 • pošiljanje elektronskih obvestil, novic, zgodb, glasil itd,
 • sodelovanje v nagradnih natečajih,
 • segmentacija obiskovalcev spletnega mesta www.nlpliga.si in prejemnikov elektronskih obvestil, novic, zgodb in glasil za zagotavljanje vsebin, ki so najbližje interesom in željam posameznih spletnih uporabnikov,
 • prikazovanje oglasov o temah, za katere so spletni uporabniki že prej pokazali zanimanje (ponovno trženje),
 • piškotki za dejavnosti na spletnem mestu www.nlpliga.si, ki jih podjetje NLP Liga uporablja za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje za uporabnike spletnega mesta v prihodnosti. Nekateri piškotki nam omogočajo vzorčenje in segmentacijo obiskovalcev ter s tem zagotavljanje vsebin, ki so najbližje interesom in željam posameznih spletnih uporabnikov.
 • Podatki, ki jih samodejno zbira analitika spletnega mesta,
 • pošiljanje elektronskih obvestil, novic, glasil, sporočil za javnost,
 • napovedi novinarskih konferenc itd. medijem in tisku.

Pogodbena obdelava osebnih podatkov

BS GROUP d.o.o lahko posamezne naloge v zvezi z vašimi podatki zaupa drugim osebam (pogodbenim obdelovalcem). Pogodbeni obdelovalci lahko obdelujejo zaupne podatke samo v imenu BS GROUP d.o.o, v okviru njenih pooblastil (v pisni pogodbi ali drugem pravnem aktu) in v skladu z nameni, opredeljenimi v tej politiki zasebnosti.

Pogodbeni obdelovalci, s katerimi sodelujemo, so:,

 • ponudniki storitev obdelave podatkov in analitike,
 • vzdrževalci informacijskih sistemov;
 • ponudniki orodij za pošiljanje e-pošte in avtomatizacijo trženja;
 • storitve tretjih oseb za avtomatizacijo in integracijo za avtomatizacijo delovnih tokov;
 • ponudniki rešitev za spletno oglaševanje;
 • odvetniške pisarne in drugi ponudniki pravnega svetovanja.

BS GROUP d.o.o vaših osebnih podatkov ne bo posredovala nepooblaščenim tretjim osebam.

Varnost podatkov

BS GROUP d.o.o je zavezan k varovanju vaših osebnih podatkov in preprečevanju njihove zlorabe. Uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zagotavljanje varnosti vaših osebnih podatkov. Osebni podatki se bodo uporabljali samo za namene, za katere ste dali soglasje. Vaše osebne podatke bomo hranili le toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, za katerega so bili zbrani.

BS GROUP d.o.o se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varoval v skladu z uredbo GDPR. V primeru kakršne koli zlorabe podatkov bo obvestilo o takšnem dejanju poslano na vaš elektronski naslov v najkrajšem možnem času, vendar najpozneje v 72 urah po odkritju zlorabe.

Spletno mesto je bilo vzpostavljeno in se vzdržuje z največjo skrbnostjo. Kljub temu BS GROUP d.o.o ne jamči za aktualnost, natančnost ali pravilnost vseh informacij, ki so na voljo na spletnem mestu. Vse informacije se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Vaše pravice

Ko upravljanje osebnih podatkov ne bo več potrebno ali po prejemu vaše pisne zahteve za preklic (poslane na naslov info@bolderscena.si), bodo vaši podatki izbrisani, nosilci podatkov pa uničeni.

Kadar koli imate pravico zahtevati spremembo ali izbris svojih osebnih podatkov, tako da se obrnete na nas na naslov info@bolderscena.si. Vaši podatki bodo izbrisani v najkrajšem možnem času.

Piškotki in zasebnost

BS GROUP d.o.o želi obiskovalcem spletnega mesta www.nlpliga.si ponuditi informacije, ki so zanje relevantne in pomembne. Če vemo, kaj si obiskovalci spletne strani ogledujejo na spletni strani in kaj jih zanima, jim lahko ponudimo ustrezno vsebino. Podatkov, ki jih zbiramo na našem spletnem mestu, nikoli ne posredujemo tretjim osebam. Prav tako podatke zbiramo popolnoma anonimno, kar pomeni, da obiskovalcev našega spletnega mesta ne spremljamo posamično, temveč v agregirani obliki podatkov.

Kaj so piškotki in zakaj so potrebni?

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v napravo, s katero uporabnik dostopa do interneta. Na ta način spletna stran prepozna uporabnike. Shranjevanje piškotkov je v celoti pod nadzorom uporabnika, saj lahko uporabo ali shranjevanje piškotkov omeji ali onemogoči.

Piškotke uporablja večina spletnih mest, saj lastnikom spletnih mest omogočajo, da ponudijo svežo in ustrezno vsebino, ki ustreza uporabnikovim interesom in željam. Piškotki omogočajo tudi zbiranje statističnih podatkov o obiskih spletnih strani, zato lahko lastniki spletnih strani merijo učinkovitost svojih spletnih strani, vsebin in oglasov, ki jih ponujajo.

Nujno potrebni piškotki

Nekateri so funkcionalne narave in skrbijo za nemoteno delovanje spletne strani. S pomočjo teh piškotkov si brskalnik zapomni vaše nastavitve na spletni strani, vključno z nastavitvami piškotkov.

Te piškotke lahko namestimo na vašo napravo brez vašega soglasja.

Nujni piškotek na naši spletni strani je piškotek “moove_gdpr_popup”. V tem piškotku so shranjene vaše nastavitve. Njegov rok trajanja je eno leto.

Piškotki tretjih oseb

Spletna stran uporablja tehnologijo za spremljanje obiska in spletno trženje Meta pixel.

Če boste omogočili njihov piškotek, bomo lahko spremljali vaš obisk. Podatki o obisku strani dosegljivi tudi njim.

Piškotek podjetja Meta se imenuje “_fbp”. Njegov rok trajanja je tri mesece.

Nastavitve piškotkov

Nastavitve piškotkov lahko kadarkoli spremenite. Povezava do nastavitev je v nogi spletne strani.